Prospect Zoladex | Prostata fibroame uterine

Zoladex injectie,

Înainte să utilizaţi Zoladex LA

Durere, vânătăi, sângerare, roşeaţă sau umflare a locului unde se injectează Zoladex Schimbări de dispoziţie inclusiv depresie Schimbări la zoladex injectie sângelui Un cheag de sânge în plămâni, cauzând durere în piept sau dificultăți în respiraţie. Inflamarea zoladex injectie. Simptomele pot fi asemănătoare cu cele din pneumonie dificultăţi în respiraţie, tuse Probleme psihice ce pot include halucinaţii când vedeţi sau auziţi lucruri care nu sunt realegândire afectată şi modificări de personalitate.

  1. Tratament pe bază de rețetă pentru prostatita la bărbați
  2. Distribuie Articolul 1.

Acestea sunt foarte rare. Dezvoltarea unei tumori a glandei pituitare din cap sau, dacă deja aveţi o tumoră a glandei pituitare, Zoladex poate face ca tumora dumneavoastră să zoladex injectie sau să se rupă.

Suprecur Spray nazal Buserelin vine cu o pompă de spray nazal. Buserelin Suprefact injectable Injecție zilnică Injecțiile zilnice de Buserelin încep cu o doză de micrograme și apoi cresc până la un maxim de de micrograme. Doza finală este minimul necesar pentru a atenua simptomele de durere.

Aceste efecte sunt foarte rare. Tumorile pituitare pot cauza dureri de cap severe, senzaţie de rău, vărsături, pierderea vederii, pierderea cunoştinţei, Inf ormaţii pentru bărbaţi: Următoarele reacţii adverse pot afecta bărbaţii: Durere de spate sau probleme cu eliminarea urinii.

Ce este Zoladex LA şi pentru ce se utilizează

Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi zoladex injectie medicul dumneavoastră. Durere de spate la începutul tratamentului. Impotenţă Reducerea funcţiei cardiace sau infarct miocardic Sâni dureroşi şi cu consistenţă crescută Creşteri ale concentraţiei de zahăr din sânge.

zoladex injectie

Inf ormaţii pentru femei Următoarele reacţii adverse pot afecta femeile: Modificarea concentraţiei de calciu în sânge. Aceste semne pot include senzaţie sau stare de rău sau de sete accentuată.

Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră care vă poate recomanda să vă faceţi analizele de sânge. Sângerări ale vaginului.

zoladex injectie

Acest lucru este cel mai probabil să se întâmple în prima lună după începerea tratamentului cu Zoladex şi trebuie să se oprească de la sine. Totuşi, dacă sângerarea continuă sau vă deranjează, discutaţi cu medicul dumneavoastră. Dureri de cap Uscăciune la nivelul vaginului Modificarea dimensiunilor sânilor Mici chisturi la nivelul ovarelor umflături care pot cauza durere.

Înainte să utilizaţi Zoladex

Aceasta dispare de obicei fără tratament. Unele femei pot intra la menopauză precoce în timpul tratamentului cu Zoladex, iar menstruaţia nu revine când nu se mai administrează Zoladex. Următoarele reacţii adverse pot apărea când Zoladex injectie este folosit pentru tratarea endometriozei, fibroamelor uterine, infertilităţii sau pentru scăderea dimensiunilor mucoasei uterine: Acnee Schimbări zoladex injectie nivelul părului de pe corp Uscăciune la nivelul pielii Creştere în greutate Creştera concentraţiei de substanţă grasă cunoscută sub numele de colesterol din sângele dumneavoastră.

Aceasta se poate vedea din analizele de sânge Inflamarea vaginului şi scurgeri vaginale Nervozitate Tulburări de somn şi oboseală Umflarea picioarelor şi gleznelor Încordare bruscă şi dureroasă a muşchilor picioarelor crampe Disconfort stomacal, senzaţie sau stare prostate cancer test name rău,diaree şi constipaţie. Schimbarea vocii Zoladex injectie este utilizat pentru tratarea fibroamelor uterine, o uşoară intensificare a acestor simptome, cum este durerea.

Ce este Zoladex şi pentru ce se utilizează

Când Zoladex se foloseşte pentru tratarea cancerului de sân, se pot întâmpla următoarele: Înrăutăţirea simptomelor cancerului de sân la începutul tratamentului. Aceasta poate include o creştere a zoladex injectie sau o creştere în dimensiuni a ţesuturilor afectate. Aceste efecte nu durează mult şi dispar pe măsură ce tratamentul cu Zoladex continuă. Totuşi, dacă simptomele continuă sau dacă nu vă simţiţi confortabil, discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Când Zoladex este folosit pentru tratarea infertilităţii împreună cu un alt medicament totul despre prostatita masculină gonadotrofină, se pot întâmpla următoarele: Efectul asupra ovarelor poate fi exagerat.

Puteţi experimenta durere abdominală, umflarea abdomenului, senzaţie sau stare de rău. Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră imediat. Nu vă îngrijoraţi de această listă de efecte adverse posibile.

Adaugă un comentariu

Zoladex injectie posibil să nu prezentaţi nici unul dintre ele. Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, zoladex injectie rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Păstrați-l în ambalajul original şi nu-i rupeţi sigiliul. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe carton.

zoladex injectie

Dacă medicamentul nu este folosit, daţi-l înapoi farmacistului. Fiecare implant conţine 3,6 mg goserelină. Celelalt component este un copolimer al acizilor lactic şi glicolic care este o substanţă inactivă.

Prospect Zoladex LA, 10,8 mg, implant

Cum arată Zoladex şi conţinutul ambalajului Zoladex se prezintă sub formă de implant într-o seringă preumplută, gata pentru a fi folosită de medic sau asistenta medicală. Zoladex este disponibil în cutie cu un implant injecţie.

Zoladex + Zometa

V-ar putea interesa:.