Suplimente pentru o prostata sanatoasa

Prostata zonen. Search form

You can find it in:

Primul call center din Romania pentru servicii de second opinion de la spitalele din Turcia Nanoknife un tratament inovativ in lupta cu cancerul de prostata Tratamentul cancerului de prostată cu curent electric: Nanoknife În mod normal, după operațiile de prostata zonen efectuate cu chirurgie robotică sau chirurgie deschisă, pot apărea incontinență urinară sau probleme de erecție.

IRE Nanoknifeun tratament focal cu curent electric fără incizii, cicatrici sau găuri, în stadiile incipiente ale cancerului de prostată, elimină aceste riscuri.

prostata zonen

Ce este Nanoknife? Nanoknife este un proces cu curent electric. Este utilizat cu succes la pacienții cu cancer de prostată cu risc scăzut și cu risc mediu.

prostata zonen

În timpul procedurii, numai zonele canceroase ale prostatei sunt tratate prin aplicarea de electricitate. Fără a elimina întreaga glandă prostatică, numai celulele canceroase sunt distruse.

prostata zonen

Cum se face procedura? Prostata este pătrunsă cu un ac din perineu. În timp ce pacientul este sub anestezie ușoară, acul este introdus în zona tumorii cu ultrasunete și monitorizare.

prostata zonen

Prin aplicarea doar a unui curent electric acelei zone, acesta sparge pereții celulelor tumorale. Nu se furnizează energie electrică în alte părți ale prostatei.

  1. Informatii generale despre prostatita Ce este prostatita?
  2. Făcând o baie cu prostatita

Astfel, țesutul prostatic este păstrat și se tratează doar zona bolnavă. Funcțiile urinare și funcțiile sexuale prostata zonen pacientului nu sunt afectate.

Care sunt avantajele? Politica confidentialitate Prostata zonen datelor cu caracter personal Vipmed Interantional este operator autorizat pentru prelucrarea datelor personale nr.

prostata zonen

Vipmed Interantional este operator autorizat pentru prelucrarea datelor personale nr.