Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Prostata herbagetica

forum prostatita metode populare

Curcumin 95 C 3 Complex împreună cu extractele de Palmier-pitic, Prun-african, Ginseng-siberian, Dovleac, Urzică, Zinc obținut din Drojdie de bere prostata herbagetica Piper negru, contribuie activ la reducerea frecvențelor urinare, a durerilor prostata herbagetica timpul urinării și a inflamației de la nivelul prostatei.

Extractul de Prun-african acţionează în două moduri: ameliorează funcţia erectilă îmbunătățește tratamentul prostatitei armenia erecției şi contribuie la menţinerea erecţiei.

flux de urină slab la tratamentul bărbaților

Palmier-pitic Serenoa repens - Menține sănătea sistemului urinar și a prostatei, crește vigoarea sexuală și susține buna funcționare a glandei tiroide. Ginseng-siberian Eleutherococcus senticosus — Acesta este recomandat în cazuri de tulburări de dinamică sexuală masculină libidou scăzutimpotenţă de origine hormonală, precum şi în sterilitatea feminină şi masculină.

Gerybinė prostatos hiperplazija - A. J. Matjošaitis

Dovleac Cucurbita maxima - Este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată, având un conţinut bogat în zinc. S-a demonstrat faptul că bărbaţii care au deficienţe de zinc sunt predispuşi la afecţiuni ale prostatei.

durerea de rinichi la barbati

Dovleacul reface elasticitatea prostatei şi previne complicaţiile cauzate de problemele de prostată. Curcumin 95 C 3 complex Curcuma longa - Ajută la ameliorarea disconfortului creat de problemele de prostată. Urzica Urtica dioca reduce eficient simptomele asociate hiperplaziei benigne de prostată, reduce fluxul urinar, combate senzația de urinare incompletă și reduce nevoia constantă de a urinare.

Scade prostata herbagetica prostatei prin a inhiba multiplicarea excesivă a celulelor prostatei. Adjuvant în: disconfort la urinare, prostată mărită, probleme de fertilitate, tulburări de dinamică sexuală masculină libidou scăzutincontinență urinară.

picioarele urcă cu prostatita