Related Posts

Curcuma prostata, Curcumin si cancerul de prostata

Conținutul

  curcuma prostata

  Extractul de Prun-african actioneaza in doua moduri: amelioreaza functia erectila imbunatateste obtinerea erectiei si contribuie la mentinerea curcuma prostata. Palmier pitic curcumin95Palmier-pitic Serenoa repens - Mentine sanatea sistemului urinar si a prostatei, creste vigoarea sexuala si sustine buna functionare a glandei tiroide.

  Ginseng-siberian Eleutherococcus senticosus — Acesta este recomandat in cazuri de tulburari de dinamica sexuala masculina libidou scazutimpotenta de origine hormonala, curcuma prostata si in sterilitatea feminina si masculina.

  curcuma prostata

  Seminte dovleac Cucurbita maxima - Este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostata, avand un continut bogat in zinc. S-a demonstrat faptul ca barbatii care au deficiente de zinc sunt predispusi la afectiuni ale prostatei.

  Dovleacul reface elasticitatea prostatei si previne complicatiile cauzate de problemele de prostata.

  curcuma prostata

  Curcumin95 C3 complex Curcuma longa - Ajuta la ameliorarea disconfortului creat de problemele de prostata. Urzica Urtica dioca reduce eficient simptomele asociate hiperplaziei benigne de prostata, reduce fluxul urinar, combate senzatia de urinare incompleta si reduce nevoia constanta de a urinare. Scade volumul prostatei prin a inhiba multiplicarea excesiva a celulelor prostatei.

  curcuma prostata