Diurosept, U60, ceai la plic

Biomicin urinar. Biomicin Urinar 15cps Fares

Conținutul

  Biomicin Urinar, A 20, 15 capsule, Fares [] Contribuie la combaterea microorganismelor potențial patogene la nivelul tractului genito-urinar.

  tratamentul prostatitei cu vibrator

  Copii peste 14 ani și adulți: câte o capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. Durata unei cure este de zile.

  temperatura 37 1 cu prostatita

  La recomandarea biomicin urinar se pot administra capsule pe zi, timp de 20 de zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni. Biomicin urinar cazul unui disconfort uro-genital cu evoluție lentă și de durată recomandăm administrarea capsulelor moi Biomicin Urinar -A20 timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept -A5 timp de o lună, urmate de o cură de întreținere de trei luni cu capsule Diurosept -U Atenție: Cât timp vă confruntați cu disconfort uro-genital evitați consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, biomicin urinar albă, grăsimi și prăjeli.

  adenom de prostata tratament naturist

  Consumați alimente hrănitoare și ușor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub formă crudă, de suc, sau coapte, fierte și, de asemenea, supe calde. Beți biomicin urinar lichide ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere ; astfel evitați deshidratarea, favorizați diureza și reduceți numărul bacteriilor patogene din urină.

  Prezentare: 15 capsule moi Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate.

  prostate de 50 grammes

  Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

  Produse similare.

  ce este terapia prostatitei în vid?